Openingsdansen

Openingsdans op maat


Jullie dromen ervan om zelf ook een originele of romantische openingsdans te hebben?

Met jarenlange danservaring in verschillende dansstijlen kan ik jullie helpen om een leuke, hippe of romantische performance neer te zetten. Jullie kiezen de song(s) en daarmee ga ik aan de slag.

Aan de hand van enkele privélessen worden jullie volledig klaargestoomd om te stralen op jullie moment.

Die glimlach en spontaniteit op de dansvloer, daar werk ik graag naartoe bij jullie openingsdans.

Lees hier wat mijn klanten vertellen...

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Super merci voor alles! Van de voorbereidingen tot op onze dag zelf! En merci om ons een leuke en mooie choreo aan te leren op onze openingsdans! "


Sylvie & Jean-Marie

Evelyn heeft ons in vier sessies begeleidt naar onze openingsdans. We vonden het top dat ze onze 'moves' goed kon inschatten, een haalbare dans in elkaar kon boksen en dit zeer laagdrempelig ons aanleren! Dikke merci."Thomas & Jonas“We zijn jou heel dankbaar voor alle hulp gisteren! De danspasjes verliepen ook perfect. We hebben vele mondjes zien openvallen van verbazing!"


Aurélie & Alexander

“Wij deden beroep op Evelyn voor het maken van onze openingsdans. Bij iedere afspraak die we hadden werden we telkens verrast door Evelyns enthousiasme en originaliteit! Bedankt om onze openingsdans de meest speciale dans van ons leven te maken!"


Sieglinde & SanderBedankt om ons een originele openingsdans aan te leren!! Perfect op maat van ons kunnen!! Het was super en hebben er ten volle van genoten!! Een echte aanrader voor als je een leuke, originele openingsdans wenst!"Ophelia & Emanuel

“Evelyn, Je hebt een prachtige openingsdans gemaakt op ons gekozen liedje. Tijdens onze lessen kon je ons geruststellen en liet je onze 2 linkervoetjes samen bewegen ! Bedankt voor je geduld !"
Shirly & Jasper

Dankzij Evelyn hebben wij een prachtige openingsdans kunnen brengen. Van in het begin stelde zij ons gerust en gaf ze ons vertrouwen om toch voor een atypische dans/song te kiezen. Ze luisterde naar onze verwachtingen/wensen en maakte zo de perfecte choreografie voor ons. We hebben er van genoten!"Fleur & Frank
Het was een superfijne ervaring om bij Planned 4 You onze openingsdans aangeleerd te krijgen. Mijn vriend is totaal geen danser en heeft zelf ook enorm genoten van de danslessen in hele huiselijke, ongedwongen sfeer. We kregen een prachtige openingsdans die niet ingestudeerd overkwam! Wat dan voor mij weer superbelangrijk was. Evelyn was ook elke keer heel fier op ons en dat zorgde voor heel veel motivatie en meer zekerheid over onze dans. Wij hebben enorm genoten van onze openingsdans -zowel tijdens het voorbereiden als op het moment zelf-! Een echte aanrader!"


Lisa & Tom


Heel last minute besloten we toch nog lessen te nemen voor onze openingsdans. In een zeer ontspannen sfeer leerde Evelyn ons in sneltempo een prachtige openingsdans! We hebben genoten van onze openingsdans op ons trouwfeest, maar ook van de lessen! We hebben de smaak te pakken! Hartelijk bedankt, Evelyn!"Joanna & Stefan

Het regende van de complimenten! Wij hebben heel positieve 'waw' commentaren gekregen over de dans en het spektakel!"


Yolenny & WouterSupergoed geholpen met onze dans! We vonden het een prachtige openingsdans en werden supergoed geholpen en hebben wel eens gelachen ! Je bent een superdame en doe verder in wat je doet! Je bent er supergoed in!"Ine & MaximOnze openingsdans was heel erg geslaagd, vooral omdat, behalve de dj, niemand ergens van wist was de verrassing erg groot.

Nogmaals bedankt, het was een hele leuke ervaring en we zullen jullie zeker aanraden."Maaike & Cedric

“Ze is super vriendelijk, leert een dans aan op elk niveau en is zeer geduldig. Zelf op aangepaste muziek, zorgt ze voor een aangepaste choreografie."Marie & Thijs

Toffe madam met mooie ideeën en engelengeduld!"


Marie-France & Filip

“Topopeningsdans gehad dankzij Evelyn. Aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!"

Marie & Alexander