Home

Wedding & Events 

 

Welkom en proficiat, aangezien jullie onze website bezoeken, is er een grote kans dat jullie binnenkort in het huwelijksbootje stappen. De start van een prachtige periode!

 

Zijn jullie nog op zoek naar een weddingplanner, ceremoniebegeleider (ceremoniemeester vinden wij zo een 'stijf' woord), een wedding stylist voor de aankleding van jullie feest en/of een leuke openingsdans, neem dan zeker contact met ons op! Met veel passie en goesting helpen we jullie droomdag realiseren!


Ook voor de organisatie van eender welk event (communie, verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel, vrijgezellenfeest) ben je bij Planned 4 You aan het goede adres.

 

Als wedding -en eventplanner zit decoreren ons in de vingers. Daarom kunnen wij ook met trots onze WEBSHOP EVE's HOME DECORATION voorstellen in cosy en huiselijke decoratie. Op deze webshop vinden jullie zorgvuldig uitgekozen en samengestelde decoratiestukken, die zo aan jullie interieur kunnen toegevoegd worden.


Nieuwsgierig? Neem rustig een kijkje op mijn website of blader even doorheen enkele sfeerbeelden en contacteer me gerust voor meer info!

 

Liefs,

Evelyn Dobbels

Weddingplanner - Eventplanner

regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen