Nieuws

NIEUWS

Planned 4 You breidt uit, Eve's Home Decoration is born!

17-09-2018 #Eve'sHomeDecoration#Cosy#Christmascollection

Eve's Home Decoration

Met trots kunnen wij vanaf heden onze webshop 'Eve's Home Decoration' voorstellen, een webshop in cosy en huiselijke decoratieartikelen. Als wedding -en eventplanner zit decoreren ons in de vingers. Bovendien stellen wij zelf enkele prachtige combinaties samen, die als geheel kunnen aangekocht worden. Zo willen wij het onze klanten gemakkelijk maken, die hier niet voldoende inspiratie en/of tijd voor hebben. De collectie kan hier bekeken worden! Veel koopplezier!

Win een gratis duoticket voor de Trouw & Trends Beurs te Zulte!

01-09-2018 #weddingbells#huwelijksbeurs#TrendyTrouwen


Willen jullie graag een gratis toegangskaart voor de Trouw & Trends Huwelijksbeurs op zondag 11 november in Kasteel Ter Lake te Zulte!

Ga dan snel naar mijn facebookpagina Planned 4 You!

Septemberbruidjes bereid jullie goed voor!

26-08-2018 #septemberbride#weddingbells#umbrella

Verhuur witte paraplu's


Onze paraplu's gaan momenteel goed de deur uit! Trouwen jullie in september? Neem dan geen risico's en voorzie enkele praktische en mooie witte paraplu's om jullie zelf, familie en vrienden te beschermen tegen mogelijke regendruppels.

Hebben jullie zin om te schitteren zoals Sarah en Dries deden?

24-08-2018 #Openingsdans#dansvloer#weddingdance

Openingsdans Waregem

Een openingsdans is een heel belangrijk moment op jullie huwelijksdag. Of het nu een swing, slow, romantische dans met lifts à la Dirty Dancing of een groepsdans moet zijn, alles is mogelijk bij ons. Planned 4 You leert jullie met alle plezier een persoonlijke openingsdans aan zodat ook jullie kunnen schitteren op de dansvloer, net zoals ondermeer Sarah en Dries dat deden!