Weddingplanning A-Z

 

Weddingplanning a-z

 

 

Jullie willen graag hulp bij de totale planning en organisatie van jullie droomhuwelijk? Wij helpen jullie hier met veel plezier bij verder...


Hoe gaan we hierbij te werk?

 

  • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze babbel laat ons toe elkaar zo goed mogelijk te leren kennen en een eerste idee te krijgen van jullie wensen en verwachtingen.

 

  • Er wordt een voorstel gemaakt op basis van ons gesprek en dit wordt aan jullie voorgelegd. Zijn jullie overtuigd van ons voorstel, dan gaan wij met veel goesting aan de slag.

 

  • Tijdens een tweede brainstorm werken we het voorstel meer uit tot in detail. We starten concreet met het zoeken van de geschikte leveranciers, gaande van feestzalen, catering, DJ's, fotografen, vervoer , ... Aan de hand van een moodboard, krijgen jullie een totaalbeeld van wat jullie mogen verwachten.  De komende maanden gaan we samen de checklist af en zal ook de budgetraming een leidraad blijven tijdens de voorbereidingen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met jullie! Enkele weken voor jullie huwelijk, stellen wij een gedetailleerd draaiboek op die we zullen gebruiken als timing tijdens jullie trouwdag. Op jullie 'big day', zijn wij er bij om alles in goede banen te leiden en jullie feestzaal, kerk, ceremonie sfeervol aan te kleden met bloemen en decoratie. Het enige die dan nog van jullie verwacht wordt, is GENIETEN!


Overtuigd van onze werkwijze? Neem dan gerust conctact met ons via info@planned4you.be of via ons contactformulier.Getuigenissen:


"Lieve Evelyn,

Vanaf onze eerste ontmoeting wisten Thomas en ik zeker dat we bij jou aan het juiste adres waren. Je leek ons een hele sympathieke dame waarbij we de aanbieding van het totaalpakket een absoluut pluspunt vonden.

Na enkele dagen werd het ons snel duidelijk dat we jou perfect ingeschat hadden en dat we het regelen van onze trouwdag in volle 100% vertrouwen aan jou konden overlaten.
De vele foto’s, ideeën en tips die je ons bezorgde, gaven ons de zekerheid dat je perfect aanvoelde wat Thomas en ik verwachtten van jou.

Naast jouw prachtig decoratie/organisatie werk, maakte je ook onze openingsdans. Zowel de muziek als de dans waren perfect op ons als koppel afgestemd. Opnieuw wist je mij en Thomas goed in te schatten en gaf je ons een openingsdans om nooit te vergeten! Tijdens de lessen had je heel veel geduld met ons en deed je er alles aan om ons op ons gemak te laten voelen. We keken telkens uit naar de nieuwe dansles omdat we wisten dat je er opnieuw in ging slagen om ons iets prachtig te laten uitvoeren.

Lieve Evelyn,

Je bent een topvrouw, absoluut de topvrouw achter onze trouw! Je straalt de passie voor jouw werk uit, je gaat heel enthousiast en professioneel tewerk. Alles was tot in de puntjes geregeld en zag er gewoonweg prachtig uit! Je gaf ons niet alleen de perfecte trouwdag van ons leven maar bovendien hielden we hier ook samen een leuke vriendschap aan over!

We willen jouw nogmaals heel hard bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Een dikke dankjewel en we zien elkaar heel binnenkort!" Taëko & Thomas 


"Evelyn heeft ons op een subtiele manier geholpen tijdens de organisatie van onze dag! Door Planned 4 you hebben we een topdag gehad en is alles vlot verlopen! Dank je wel!!!" Stéphanie & Michaël


"Dag Evelyn, Heel erg bedankt voor jullie begeleiding op onze huwelijksdag en de prachtige bloemstukken! Alles is zo exact kunnen verlopen zoals we voor ogen hadden, als zelfs niet beter!" Tessa & Thibaut


"Bedankt om onze weddingplanner te zijn, alles was helemaal in orde!" Lynn & Jan


"Super samenwerking. Heel persoonlijke aanpak. Alles piek fijn in orde. Klasse!" Justine & Robbe


"Heel veel dank aan ceremoniemeester Evelyn Dobbels die het bruidspaar zo goed begeleidde dat ze op HUN dag 100% konden genieten en zichzelf konden zijn. Ook alle decoratie in de kerk... feestzaal... was TOP. Je hebt de ideeen van R & J schitterend vorm helpen gegeven." Mama bruidegom


"Evelyn, dankjewel om onze weddingplanner en dansleraar te zijn voor onze openingsdans! Je hebt ervoor gezorgd dat onze dag perfect in elkaar zat, je zorgde ook voor de supermooie bloemen en bruidsboeket, onze prachtige openingsdans... Een totaalpakket...

We konden dankzij jou zorgeloos van onze dag genieten we voelden ons direct op ons gemak bij jou! Super je doet dat echt super!

Oh ja en de lessen voor de openingsdans zijn ook superleuk, we hebben ervan genoten iedere keer

Planned 4 you zullen we zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen!" Iris & Michael