Weddingplanning A-Z

one perfect day ...

Planned 4 You

 

Weddingplanning a-z

 

 

Uiteraard kan er ook gekozen worden om de volledige organisatie uit handen te geven.

Hoe ga ik hierbij te werk?

 

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek: Deze babbel laat ons toe elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Het is heel belangrijk om een correct en helder beeld te vormen van de wensen van het bruidspaar. Indien gewenst, kan dit ook via skype plaatsvinden.

 

  • Er wordt een voorstel gemaakt op basis van ons gesprek en dit wordt aan jullie voorgelegd.

 

  • Indien dit alles wordt goedgekeurd, werken we tijdens een tweede brainstorm het voorstel meer uit tot in detail. Hierna kan ik aan de slag gaan. Alle details worden verwerkt in een strikte timing en een gedetailleerd draaiboek. Als derde zal ook de budgetraming een leidraad blijven tijdens de voorbereidingen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met het bruidspaar!Getuigenis:


"Lieve Evelyn,


Vanaf onze eerste ontmoeting wisten Thomas en ik zeker dat we bij jou aan het juiste adres waren. Je leek ons een hele sympathieke dame waarbij we de aanbieding van het totaalpakket een absoluut pluspunt vonden.

Na enkele dagen werd het ons snel duidelijk dat we jou perfect ingeschat hadden en dat we het regelen van onze trouwdag in volle 100% vertrouwen aan jou konden overlaten.
De vele foto’s, ideeën en tips die je ons bezorgde, gaven ons de zekerheid dat je perfect aanvoelde wat Thomas en ik verwachtten van jou.

Naast jouw prachtig decoratie/organisatie werk, maakte je ook onze openingsdans. Zowel de muziek als de dans waren perfect op ons als koppel afgestemd. Opnieuw wist je mij en Thomas goed in te schatten en gaf je ons een openingsdans om nooit te vergeten! Tijdens de lessen had je heel veel geduld met ons en deed je er alles aan om ons op ons gemak te laten voelen. We keken telkens uit naar de nieuwe dansles omdat we wisten dat je er opnieuw in ging slagen om ons iets prachtig te laten uitvoeren.

Lieve Evelyn,

Je bent een topvrouw, absoluut de topvrouw achter onze trouw! Je straalt de passie voor jouw werk uit, je gaat heel enthousiast en professioneel tewerk. Alles was tot in de puntjes geregeld en zag er gewoonweg prachtig uit! Je gaf ons niet alleen de perfecte trouwdag van ons leven maar bovendien hielden we hier ook samen een leuke vriendschap aan over!

We willen jouw nogmaals heel hard bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Een dikke dankjewel en we zien elkaar heel binnenkort!" Taëko & Thomas